Over FlexFix

FlexFix te Schagen levert betaalbare rolcontainers voor iedereen. Dit komt voort uit de visie om producten te maken met hoge kwaliteit met een lage kostprijs.

  • De hoge kwaliteit wordt bereikt door eigen innovatie en het vertalen van de ervaring die wij opdoen uit het doen van onderhoud van meer dan 25.000 rolcontainers per jaar.
  • De lage kostprijs wordt bereikt door moderne productietechnieken, specialisatie en focus, met de mantra ‘design for production’ continue toe te passen.

FlexFix heeft de ambitie om duurzame impact te creëren door te focussen op het produceren van robuuste rolcontainers, onderhoud te doen op componenten voor duurzaam hergebruik en een alternatief te bieden voor plastic stretch folie. Dit laatste is het unieke FlexFix doeksysteem, deze stelt retailers en logistieke dienstverleners in staat om de grote hoeveelheid plastic die dagelijks gebruikt wordt om tijdelijk goederen te zekeren te vervangen voor een duurzaam, efficiënt en herbruikbaar systeem dat afval verminderd en tevens tijd bespaard.

Lees meer over duurzaamheid bij FlexFix >